За нас

подигнете со помош

македонски
Испораката на стоки особено до одреден спрат е навистина тежок, а често и опасен зафат.
Со нашиот поливалентен парк, ние обезбедуваме подвижни лифтови со кои се овозможува лесно и безбедно пренесување на Вашиот мебел и останати апарати за домаќинство од 1-ви па сé до 9-ти кат.

Со нашата услуга овој зафат за Вас станува лесен и пријатен зафат.

Со оваа услуга добивате стручна поддршка од нашиот тим, за безбедно и експедитивно пренесување на Вашиот мебел и апарати.
Нашите лифтови и тимови секојдневно се на располагање за сите клиенти: приватни лица, салони за мебел, како и компании за изработка и инсталирање на кујни, инсталатери на бањи и општи изведувачи.

Сé што треба да направите е да не контактирате на тел. 071 881 805

Цени


Изнајмување / час

2 150 денар

Помош / лице

600 денар

Целосен пренос

На барање