Rreth nesh

Ashensor me asistencë

Shqip
Shpërndarja e mallrave deri në ndonjë kat është një ndërmarrje me të vërtetë e vështirë e shpesh edhe e rrëzikshme.

Ме parkun tonë polivalent, ne sigurojmë ashensorë lëvizës me të cilët mundësohet bartje e lehtë dhe e sigurt e mobileve dhe aparateve tjera shtëpiake nga kati 1 e deri në katin e 9.

Me shërbim tonë ajo që ka qenë ankthi juaj më i madh, për Ju bëhet ndërmarrje e lehtë dhe e këndshme. Me këtë shërbim Ju pranoni mbështetje nga stafi ynë profesional për bartje të sigurt dhe ekspeditive të mobileve dhe aparateve Tuaja.

Ashensorët dhe ekipet tona janë çdo ditë në dispozicion për të gjithë klientët: persona privatë, sallonе për mobile, kompani për prodhim dhe instalim të kuzhinave, instalues të banjave dhe kontraktorë të përgjithshëm.
Krejt çka duhet të bëni është të na kontaktoni në tel. 071 881 805 

Çmimore

Qiraje / ore

2 150 denar

Asistencë / person

600 denar

Shpërngulje totale

Sipas kërkesës